Ont’moeten

Ont’moeten

FF niks moeten na school, of juist op een rustige laagdrempelige manier kennismaken met Sport of cultuur activiteiten. Daar waar wij elkaar ontmoeten… Ontmoeten doet bewegen… Door het rijke aanbod van activiteiten, toegespitst op leeftijd en belangstelling van uw kind, is bij ons veel ruimte om de wereld te ontdekken. Spelen en ontspannen gaan daarbij hand in hand.

Voor ieder kind na school een moment van rust, met een luisterend oor van de pedagogisch medewerkers. Daarna gaan de kinderen binnen of buiten spelen en vinden er diverse activiteiten en workshops plaats.

Kinderen hebben hierbij zelf inspraak, en leren zo spelenderwijs dat ze invloed hebben in alles wat ze aangaat. Onze pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat kinderen altijd een leuk tijdverdrijf vinden: of ze nu liever een activiteit willen doen of juist even tot rust willen komen met een boek of wat knutselwerk.

Jong en oud: De jongste kinderen uit de groepen 1 t/m hebben behoefte aan een rustige en veilige plek waar ze lekker kunnen ontspannen, spelen en bijkomen van de schooldag. Kinderen vanaf groep 4 hebben juist behoefte aan activiteiten die meer bij hun leeftijd passen.

Ontmoeten doet bewegen.

 

Ont’moeten bieden we aan op de volgende locatie.

Open-Up!|Adventure-Kidz      (vanaf 01-11-2014 te vinden binnen KBS de Spoorzoeker)

Bastenakenstraat                        4826 JL        Belcrum                     0654987953