Personeel

Cyril Breinburg Eigenaar

Nederland Rugby: ik was maar al te blij dat ik geselecteerd werd voor jong oranje <17, van waaruit ik alle Nederlandse selectierondes doorlopen heb. Bij het grote Nederlandteam (15 man), waar ik mijn debuut maakte op Murrayfield (stadion) in en tegen Schotland, viel het men op hoe ik bewoog op het veld, en ik werd toen ook gelijk geselecteerd voor het Nederlands 7-a-Side team, (Olympische sport in Rio 2016). Hier kregen wij de NOC*NSF Topsporters B-status. Na 10 jaar voor Nederland te hebben gespeeld heb ik mijn actieve (top-) sportcarrière afgesloten als aanvoerder van het Nederlands 7’s team. ‘Trainen’ is voor mij niet onbekend, belangrijk voor mij is de omgeving en de ‘sfeer’.

Coachen en Trainen: Na een afgeronde opleiding aan het CIOS heb ik mijn blik kunnen verruimen in de georganiseerde sport. Hoe mensen bewegen in de sport, sportemoties, waar ik denk dat de ware aard van mensen naar boven komt, hebben mij altijd enorm gefascineerd.

Nu ben ik actief in de rugby wereld op het hoogste niveau, maar ook ondersteunend aan de Hockey Heren 1 selectie van Push. Daarnaast ben ik docent aan het Graaf Engelbrecht College – Highschool Breda voor diverse sporten, waaronder natuurlijk Rugby.

Graag wil ik het stokje doorgeven aan de jeugd. Actief na schooltijd, in een veilige omgeving. Sport en bewegen is een goede vorm van vrije tijd besteding. Opvoeden met de juiste normen en waarden, eerlijkheid en weerbaarheid, lekker in je vel zitten. Een van de vele positieve eigenschappen die we de kinderen willen mee geven en waarin we ze willen stimuleren. Eigenlijk als ik het zo bekijk ‘geven wij het spelen terug aan het kind.’

De sporten die ik beoefen zijn: rugby, voetbal, basketbal, ATB, survival, tennis, golf en atletiek.

Met trots stel ik het team aan u voor:

Het team van Open-Up! | De Spoorzoeker

Tom  – Sportleraar – TSO Dokter de Visser – BSO sport

Hallo allemaal, mijn naam is Tom en ik woon in Rijsbergen.

Al mijn hele leven staat sport centraal. Ik ben daarom ook na mijn middelbare school een studie gaan volgen aan het CIOS in Breda/Goes. Dit omdat ik het begeleiden en geven van sportlessen aan kinderen geweldig vind om te doen. Belangrijk voor mij is dat de kinderen er veel plezier aan beleven!

Zelf doe ik aan voetbal, zaalvoetbal en fitness. Ik ben ook trainer van een jeugdteam bij mijn club VVR in Rijsbergen.

Ik vind het heel leuk om nu bij Open-Up! | Fun-Kidz aan het werk te zijn. Om sport en het werken met kinderen te mogen combineren is toch geweldig!!

Tot snel bij Open-Up!

Tom

Fouad – Sportleraar – TSO De Fontein – BSO Sport

Hee iedereen!

Ik ben Fouad en werkzaam bij BSO Open-Up! | Fun-kidz. Eerst bij de rugby locatie en inmiddels bij de Spoorzoeker. Zelf ben ik een fanatiek sporter, vooral in mijn tiener jaren was ik heel fanatiek op het gebied van voetbal. Ik heb op een hoog niveau mee gedraaid en hier heel erg van genoten tot het noodlot toe sloeg en ik een knieblessure ben opgelopen, met alle gevolgen van dien!

Ik ben verder gaan studeren op het gebied van sport bij het CIOS. Hier heb ik veel van opgestoken en veel nieuwe vrienden gemaakt. Bij het CIOS leerde ik vooral om les te geven aan jong en oud, en sport en thema dagen te organiseren. Vervolgens ben ik een totaal andere kant op gegaan met Leisure en Hospitality. Dan kan je denken aan werken op kids clubs op campings tot aan werken in hotels en partycentra zoals Lot 66. Al met al kwam ik constant in contact met kinderen en jongeren wat mij erg lag. Vervolgens zag ik een vacature voorbij komen van BSO Open-Up! | Fun-Kidz waar al mijn voorgaande werk ervaring en opleidingen samen kwamen. En jullie raden het al 1+1 is 2. Het is voor mij de ideale plek om kinderen te helpen op gebied van sport en discipline!

Maayke  – TSO de Spoorzoeker – BSO sport en ontmoeten

Hoi allemaal,

Ik ben Maayke en werkzaam bij BSO Open-Up! | Fun-kidz. Je zal mij tegen kunnen komen bij de Spoorzoeker. Zelf heb ik de opleiding Sportkunde gedaan, hier heb ik veel geleerd over verschillende sporten en activiteiten met verschillende doelgroepen. Naast het werken op de BSO sta ik ook nog langs de badrand als zwemjuffrouw.

Ik ben zelf altijd fanatiek zwemmer geweest en heb ook veel wedstrijden gezwommen. Helaas raakte ik geblesseerd waardoor het wedstrijd zwemmen op hield. Wel heb ik altijd mijn liefde gehouden voor de sport en voor het werken met kinderen.

Deze combinatie kan ik daarom ook goed gebruiken bij mijn werk op de BSO. Ik vind het belangrijk dat de kinderen plezier bleven aan het sporten.

Groetjes,
Maayke
Suzanne  – TSO de Spoorzoeker – BSO ontmoeten en cultuur
Hoi allemaal!Ik ben Suzanne en werk sinds eind november 2020 bij Open-up! | Fun-Kidz.

Mijn hobby’s zijn: muziek maken, koken en reizen. Ik ben afgestudeerd als Sociaal Cultureel Werker. Tijdens mijn studie merkte ik dat ik vooral het werken met kinderen erg leuk vond. Aangezien je creatief bezig kan zijn, de kinderen wat kan bijleren en geen enkele dag hetzelfde is.

Tot snel!

Mirte  – Vakdocent Beeldend – BSO cultuur

Hallo allemaal!

Mijn naam is Mirte, ik ben afgestudeerd als Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Voorafgaand aan deze opleiding volgde ik de studie Decoratie- en restauratieschilder op het SintLucas.

Sinds augustus 2018 werk ik bij Open-Up! | Fun-Kidz op de Cultuur BSO. Naast mijn werk bij Open-Up wil ik ook zelf beeldend werk blijven maken en les kunnen geven.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om de natuur in te gaan, lekker te lezen, te fotograferen en te tekenen of om gezellig samen te zijn met familie en vrienden. Daarnaast ga ik er graag op uit om nieuwe steden en landen te ontdekken, maar ik vind het ook fijn om thuis met een kop thee op de bank te zitten.

Tot snel bij Open-Up! | Fun-Kidz,
Mirte

Het team van Open-Up! | Rugby

Michelle Locatiemanager BSO Rugby – Sportleraar – TSO Dokter De Visser

Beste ouders en/of verzorgers,

Sinds 2008 werk ik in de kinderopvang en in 2013 ben ik begonnen bij Open-Up Fun Kidz. Uiteraard sport ik zelf ook graag, dit doe ik bij een fitnessschool te Breda.

Naast het geven van sportlessen mag ik als locatiemanager fungeren bij de prachtige locatie Rugby. Hier staat iedere dag een topteam met veel kwaliteiten voor uw kinderen klaar.

Met sportieve groet,
Michelle

Sabine – BSO Rugby

Hoi!

Mijn naam is Sabine, sinds mei 2019 werk ik bij Open-Up! | Fun-Kidz bij de Rugby locatie.

Ik vind het leuk om kinderen nieuwe dingen te leren en ervoor te zorgen dat ze een leuke tijd hebben. Daarom heb ik de studie Leisure en Hospitality afgerond. Met een grote passie voor sport en werken met kinderen is deze job mij op het lijf geschreven.

Ik ben zelf een grote voetbalfanaat en ik boks elke week.

Tot snel bij Open-Up! | Fun-Kidz!

Levi – BSO Rugby

De jongen met de roden haren dat ben ik. Mijn naam is Levi en ik kom uit Geertruidenberg.

Naast dat ik andere graag aan het sporten zie ben ik er zelf ook veel mee bezig. Een tijdje lang heb ik op het hoogste niveau mogen basketballen. Ik heb heel veel mooie toernooien gespeeld in binnen en buiteland. Op dit moment speel ik alweer 3 seizoenen in het 1e team bij de vereniging waar ik vanaf mijn jeugd ben begonnen en bijna alles heb geleerd.

Sporten heeft voor mij altijd al een grote betekenis gehad. Sinds kleins af aan ben ik een fanatieke sporter. Ook ik heb net als een aantal collega’s de opleiding ‘sport en bewegen’ afgerond. Tijdens mijn 2e jaar liep ik al stage bij Open-Up. Het sporten met kinderen en ze daadwerkelijk ook echt iets leren vind ik geweldig om te doen.

Manon – BSO Rugby

Hoi allemaal! Mijn naam is Manon en sinds mei 2021 ben ik werkzaam bij de Rugby locatie in Breda. 

Tijdens mijn opleiding aan het CIOS in Goes heb ik mij met name gericht op de recreatieve kant van de sport. Ik heb op campings en hotels gewerkt om de kinderen (en volwassenen) een onvergetelijke tijd te bezorgen! Dit probeer ik ook zo veel mogelijk mee te nemen in mijn werk bij de BSO.

Daarnaast heb ik een lange tijd gevoetbald in Roosendaal bij RKVV. En tegenwoordig doe ik vooral aan fitness.

Het team van Open-Up!|Groen-Wit

Cheyenne  – Locatiemanager Groen-Wit – Sportleraar – TSO Dokter de Visser

In mijn middelbare schooltijd had ik al veel meer interesse in sport dan de meeste meisjes van mijn klas, de gymles was voor mij dan ook altijd een feestje. Ik vond het ook geweldig dat ik destijds aangenomen werd op het CIOS. Op het CIOS heb ik de keuzevakken: sociaal bewegingsagoog, SRT (Sportieve Recreatie en Toerisme) en  ortho bewegingsagoog gevolgd.

Jason  – Sportleraar – TSO Dokter de Visser – BSO Sport

De in Nederland geboren Surinamer met lichtelijk Chinese roots is een van de mannelijke sportbegeleiders van Open-Up! | Fun-Kidz.

Jason komt oorspronkelijk uit Rotterdam. Na vele omwegen is hij nu gestrand in Breda. Wegens zijn studie aan de pabo woonde hij in Rotterdam. Daarna woonde hij twee jaar in Zeeland waar hij een studie aan het CIOS volgde. Nu heeft hij een mooie middenweg gevonden in Breda.

Jason is verder actief als voetballer en als voetbaltrainer bij vv Baronie. Tevens is hij mede-eigenaar van de voetbal school PURE soccer gevestigd in Breda en Rotterdam.

Jason zijn leven staat in het teken van sporten met kinderen. Kinderen helpen bij hun ontwikkeling, lichamelijk maar zeker ook mentaal maakt hem gelukkig!

Niels – TSO De Fontein – BSO Groen-Wit

Hoi, ik ben Niels. Sinds mei dit jaar ben ik aan het werk bij Open-Up! | Fun-Kidz. Ik werk tijdens de TSO bij de Spoorzoeker en tijdens de BSO bij Groen-Wit. Ik geniet van ieder moment dat ik dit werk doe: met kinderen werken en sporten! In mijn vrije tijd sport ik regelmatig. Ik beoefen dan de sporten: voetbal, kickboksen en jiu jitsu.

Isabelle – BSO Rugby

Hallo allemaal! Mijn naam is Isabelle en ik kom uit Zevenbergen. Ik heb niveau 4 Sociaal Werk behaald. Ik ben hierna, na een poging tot het studeren op een HBO, begonnen met werken op een BSO. Ik vind het nog steeds ontzettend tof om met kinderen te werken!

Naast het werk bij de BSO, werk ik ook als Junior Gastvrouw bij Efteling Bosrijk. In mijn dagelijks leven hou ik ervan om gezellig onder de mensen te zijn. Spontane uitjes vind ik dan ook erg leuk!

Het team van Open-Up! | Etten-Leur

Niek  Locatiemanager Etten-Leur – Sportleraar –  TSO De Spoorzoeker

Mijn naam is Niek. Ik ben geboren en opgegroeid in Goes en woon nu sinds de zomer van 2018 in Breda.

Ik werk bij Open-Up! | Fun-Kidz bij De Spoorzoeker en de rugbylocatie.

In Goes heb ik na de middelbare school mijn CIOS diploma behaald. Tijdens deze studie volgde ik het profiel Sport Recreatie en Toerisme. Ik heb veel stage gelopen op verschillende recreatieparken en campings als animatiemedewerker en teamleider.

Ook ben ik in Zeeland op twee middelbare scholen actief geweest als docent Lichamelijke oefening.

Ik ben gek op bal en spelsporten en heb altijd sport in teams bedreven! Eerst was dit voetbal en tennis, maar inmiddels ben ik basketballer. Zowel bij de voetbal, als bij de basketbalvereniging ben ik actief jeugdtrainer geweest voor de jeugd tot 12 jaar. Super leuk om enthousiaste jonge kinderen, die nog zo veel kunnen leren, les te geven!

Angela – Sportleraar – TSO de Spoorzoeker – BSO Sport Etten-Leur

Hoi Allemaal, ik ben Angela.

Ik heb de opleiding sport en bewegen gedaan en hierbij elke sport en activiteit voorbij zien komen en beleefd. Ook heb ik hier met verschillende doelgroepen gewerkt. Zowel kinderen als ouderen maar ook verstandelijk beperkten, ik heb hier echt ontzettend veel van geleerd en vind het geweldig om mijn kennis toe te kunnen passen in real-life.

Je kan mij vinden op de spoorzoeker tijdens de tso. En voor de bso ben ik zowel op de spoorzoeker als op de rugby te vinden. Je ziet mij op maandag dinsdag en donderdag op de overige dagen geef ik zwemles. Wat ook een passie van mij is geworden. Ik vind het gewoon geweldig om met kinderen te werken en ze te helpen. Kinderen zijn tenslotte onze toekomst.

Naast mijn werk heb ik nog andere hobby’s. Zo speel ik al 14 jaar volleybal en hou ik van schrijven en reizen, hier besteed ik dan ook veel tijd aan buiten werktijd. Ik heb dan ook sinds kort een eigen online reisgids.

Ik hoop dat jullie zo een idee hebben over wie ik ben.

Samenwerkingspartner van Open-Up!

Jairsingho  – Samenwerkingspartner dans

Ik kan mezelf omschrijven in drie woorden; gek, vrolijk en spontaan! Dat ik graag met kinderen werk is zeker. Spelenderwijs de kinderen een sport of cultuur activiteit bijbrengen is iets waar ik goed in ben. Zo blijft het altijd feest!

Groeten,
Jairsingho