Personeel

Cyril Breinburg – Eigenaar

Nederland Rugby: ik was maar al te blij dat ik geselecteerd werd voor jong oranje <17, van waaruit ik alle Nederlandse selectierondes doorlopen heb. Bij het grote Nederlandsteam (15 man), waar ik mijn debuut maakte op Murrayfield (stadion) in en tegen Schotland, viel het men op hoe ik bewoog op het veld, en ik werd toen ook gelijk geselecteerd voor het Nederlands 7-a-Side team, (Olympische Sport). Hier kregen wij de NOC*NSF Topsporters B-status. Na 10 jaar voor Nederland te hebben gespeeld heb ik mijn actieve (top-) sportcarrière afgesloten als aanvoerder van het Nederlands 7’s team. ‘Trainen’ is voor mij niet onbekend, belangrijk voor mij is de omgeving en de ‘sfeer’.

Coachen en Trainen: Na een afgeronde sportopleiding en werkzaam te zijn geweest bij het NOC*NSF heb ik mijn blik kunnen verruimen in de georganiseerde sport. Breedte- en Topsport. Hoe mensen bewegen in de sport, sportemoties, waar ik denk dat de ware aard van mensen naar boven komt, hebben mij altijd enorm gefascineerd.

Nu ben ik actief in de rugby wereld op het hoogste niveau, maar ook ondersteunend aan de Hockey Heren 1 selectie van Push, Voetbal v.v. Baronie. Daarnaast bedreven en gepassioneerd in het geven van Weerbaarheidstraining Rots & Waterlessen.

Graag wil ik het stokje doorgeven aan de jeugd. Actief na schooltijd, in een veilige omgeving. Sport en bewegen is een goede vorm van vrije tijd besteding. Opvoeden met de juiste normen en waarden, eerlijkheid en weerbaarheid, lekker in je vel zitten. Een van de vele positieve eigenschappen die we de kinderen willen mee geven en waarin we ze willen stimuleren. Eigenlijk als ik het zo bekijk ‘geven wij het spelen terug aan het kind.’

 De sporten die ik beoefen zijn: rugby, voetbal, basketbal, ATB, survival, tennis, golf en atletiek.

Met trots stel ik ‘Het Team’ aan u voor:


Het Team van Open-Up! | De Spoorzoeker

Tom  – Sportleraar – BSO Coördinator Ont’moeten Sport – TSO Dokter de Visser 

Hallo allemaal, mijn naam is Tom en ik woon in Rijsbergen.

Al mijn hele leven staat sport centraal. Ik ben daarom ook na mijn middelbare school een studie gaan volgen aan het CIOS in Breda/Goes. Dit omdat ik het begeleiden en geven van sportlessen aan kinderen geweldig vind om te doen. Belangrijk voor mij is dat de kinderen er veel plezier aan beleven!

Zelf doe ik aan voetbal, zaalvoetbal en fitness. Ik ben ook trainer van een jeugdteam bij mijn club VVR in Rijsbergen.

Ik vind het heel leuk om nu bij Open-Up! | Fun-Kidz aan het werk te zijn. Om sport en het werken met kinderen te mogen combineren is toch geweldig!! Tot snel bij Open-Up!


Fouad – Activiteitenbegeleider – TOP BSO Sport – TSO De Fontein

Ik ben Fouad en werkzaam bij BSO Open-Up!|Fun-kidz. Eerst bij de rugby locatie en inmiddels bij de Spoorzoeker. Zelf ben ik een fanatiek sporter, vooral in mijn tiener jaren was ik heel fanatiek op het gebied van voetbal. Ik heb op een hoog niveau mee gedraaid en hier heel erg van genoten tot het noodlot toe sloeg en ik een knieblessure ben opgelopen, met alle gevolgen van dien!

Ik ben verder gaan studeren op het gebied van sport bij het CIOS. Hier heb ik veel van opgestoken en veel nieuwe vrienden gemaakt. Bij het CIOS leerde ik vooral om les te geven aan jong en oud, en sport en thema dagen te organiseren. Vervolgens ben ik een totaal andere kant op gegaan met Leisure en Hospitality. Dan kan je denken aan werken op kids clubs op campings tot aan werken in hotels en partycentra zoals Lot 66. Al met al kwam ik constant in contact met kinderen en jongeren wat mij erg lag. Vervolgens zag ik een vacature voorbij komen van BSO Open-Up! | Fun-Kidz waar al mijn voorgaande werk ervaring en opleidingen samen kwamen. En jullie raden het al 1+1 is 2. Het is voor mij de ideale plek om kinderen te helpen op gebied van sport en discipline


Jaimy De Visser  – Sport BSO De Spoorzoeker – Stagecoördinator – TSO/Gym Dr. De Visser


Veerle Braun

Pedagogisch Medewerkster – BSO Ont’moeten, de eerste stappen op de BSO

Zorg, welzijn en maatschappelijk


Isa Alders

Pedagogisch Medewerkster – BSO Ont’moeten, de eerste stappen op de BSO

Zorg, welzijn en maatschappelijk


 

Het team van Open-Up! | Cultuur BSO

Bij Open-Up | Fun-Kidz Cultuur kunnen we samen ontdekken, experimenteren, verwonderen en creëren. Het cultuuraanbod van BSO Open-Up! | Fun-Kidz bestaat uit projecten van twee tot drie weken.

Open-Up! | Fun-Kidz maakt gebruik van een cultuurlokaal waar de kinderen veel ruimte en materiaal tot hun beschikking hebben. Daarnaast gaan we er zoveel mogelijk met de kinderen op uit. We gaan samen op avontuur, bezoeken hierbij evenementen als Breda Photo, brengen een bezoekje aan het museum en nemen een kijkje bij de ondernemers en verschillende initiatieven in en om de wijk.

Angelique Zorgt voor KUNST

Ik ben Angelique van Engelen-Ewijk en ben kunstenaar, en mag vanaf januari 2022, werken als leidinggevende op de Cultuur BSO, waar ik met alle liefde en passie de kinderen iets wil leren op creatief vlak. Naast mijn kunstenaarschap ben ik vakdocent en werk ik al 18 jaar in de zorg. Zelf ben ik moeder van drie kinderen, waarvan 1 een puber is en de twee anderen wonen al op zichzelf. Ik heb 10 jaar gewerkt met kinderen met autisme en adhd, hierdoor heb ik het vermogen ontwikkeld  kinderen goed te kunnen lezen. Ik geef de kinderen graag het gevoel dat ze welkom zijn, door mijn enthousiasme en openheid lukt het me vaak goed een fijne sfeer te creëren. Ik heb er heel veel zin in en hoop jullie binnenkort te mogen ontmoeten. Op mijn website www.angeliquezorgtvoorkunst.nl kunt u een kijkje nemen wanneer u geïnteresseerd bent in mijn werk of meer over mij wilt weten.


Janneke Vet – Pedagogisch medewerker – Cultuur BSO 
(Docent beeldende vorming en kinder coach – gezondheidszorg – faalangsten wegnemen 
&
Vette Kinderkunst – https://www.facebook.com/vettekunst/

Hallo allemaal ik ben Janneke Vet, en ik werk met veel plezier bij de Kunst en Cultuur BSO Open-Up! 

Zelf heb ik twee dochters van 17 en 20 jaar oud en een schattig klein hondje.

Naast het werken bij deze BSO ben ik eigenaar en oprichter van ‘Vette Kinderkunst’ daar geef ik op de woensdag middagen teken en  schilderlessen aan kinderen in de leeftijd van 7 tot 13 jaar oud .

Vette Kinderkunst verzorgt ook wel eens creative kinderfeestjes op aanvraag.

Daarnaast ben ik sinds kort ook werkzaam als kindercoach.

Ik vind het heel belangrijk en leuk om samen met mijn collega’s te zorgen voor een veilige en gezellige omgeving waar we kinderen na schooltijd de mogelijkheid kunnen bieden om hun creativiteit te ontwikkelen.


Denneke Kouters
 
Creative Brainpower – pedagogisch medewerker Cultuur BSO

Hallo allemaal, Ik ben Denneke Kouters , en ik werk sinds kort bij de kunst en cultuur Bso open- up.
Ik vind het een hele fijne werkplek met leuke collega’s, en samen hebben we er veel plezier in om kinderen te leren hun creatieve vermogens te ontwikkelen en een fijne opvang plek te bieden buiten school.
Ik studeerde sculptuur monumentaal aan de Sint Joost te Breda en ik heb ik twee kinderen een jongen en een meisje die allebei studeren.
Naast werken bij deze bso werk ik ook als beheerder van de keramiek werkplaats te Gilze en ik werk er ook als zzp’er bij stichting de vrolijkheid en tevens doe ik opdrachten zoals dit jaar bij de Cultuurkantine ‘ kunst kameraden’ samen  met kinderen die wat extra’s kunnen gebruiken door omstandigheden ( vluchtelingen kindje deze keer) olv van een kunstenaar een kunstwerk maken.
Ik ben blij om samen met het team met de kinderen op deze bso aan kunstzinnige activiteiten te kunnen  werken.

 

Marlies Cools
 
Master of Science – pedagogisch medewerker Cultuur BSO
 

Hoi, Mijn naam is Marlies en ik werk sinds april 2022 bij Open Up. Hier ondersteun ik met plezier de kinderen bij hun creatieve proces. In de mini samenleving die we op de BSO vormen kunnen kinderen ontspannen, ontdekken en leren om zichzelf creatief te uiten op een manier die bij hen past.

Naast het werk bij Open Up maak ik hoeden. Met Hoedenliefde ben ik momenteel een natuurlijke kleurenlijn aan het ontwikkelen, op basis van bijvoorbeeld uienschillen en koffiedrab. Ik betrek hier mijn buurt bij door samen uiensoep te eten. Verder dans, schmink en kook ik graag, leert mijn moeder mij om kleding te repareren en ben ik betrokken bij Stichting Gaia Nederland; een organisatie die holistische duurzame educatie aanbiedt voor kinderen en volwassenen. Ik heb zin om de komende lente weer meer stapjes zetten in mijn moestuin richting permacultuur. Ook leer ik steeds beter Italiaans en kijk ik ernaar uit binnen een paar jaar een mooie reis door Italië te maken samen met mijn vriend.  


Het team van Open-Up! | Rugby

Michelle – Algemeen manager, Administratie BSO Rugby – Sportdocent

Hoi allemaal,

Mijn naam is Michelle. Heel wat jaren terug heb ik mijn CIOS diploma behaald en later kon ik daar mijn SPW4 en Pedagogisch Coach diploma aan toevoegen.

In 2009 ben ik gestart in de kinderopvang en vanaf 2013 ben ik werkzaam bij Open Up Fun Kidz. Gezien Open Up zich (destijds) voornamelijk richtte op sport en spel was dit voor mij een ideale combinatie. Ik sta enorm achter ons activiteitenaanbod en vind het mooi om te zien als kinderen en medewerkers daar plezier aan beleven.

Momenteel mag ik als algemeen manager en Pedagogisch Coach mijn steentje bijdragen aan onze opvang. Door mijn rol/functie ben ik op verschillende locaties te vinden. Hier ondersteun ik mijn collega’s graag en breng ik met plezier mijn kennis en ervaring over.

Met sportieve groet,
Michelle


Sabine – Locatiemanager Sport BSO Rugby locatie

Pedagogisch Medewerkster – BSO Ont’moeten, de eerste stappen op de Sport & Spel BSO

Mijn naam is Sabine, sinds mei 2019 werk ik bij Open-Up! | Fun-Kidz bij de Rugby locatie.

Ik vind het leuk om kinderen nieuwe dingen te leren en ervoor te zorgen dat ze een leuke tijd hebben. Daarom heb ik de studie Leisure en Hospitality afgerond. Met een grote passie voor sport en werken met kinderen is deze job mij op het lijf geschreven.

Ik ben zelf een grote voetbalfanaat en ik boks elke week.

Tot snel bij Open-Up! | Fun-Kidz!


Levi – Sport BSO Rugby Breda

Sport BSO Sportboulevard Rugbylocatie Breda – Stagecoördinator – TSO St. Joseph

Basketbal Clinics

De jongen met de roden haren dat ben ik. Mijn naam is Levi en ik kom uit Geertruidenberg.

Naast dat ik andere graag aan het sporten zie ben ik er zelf ook veel mee bezig. Een tijdje lang heb ik op het hoogste niveau mogen basketballen. Ik heb heel veel mooie toernooien gespeeld in binnen en buiteland. Op dit moment speel ik alweer 3 seizoenen in het 1e team bij de vereniging waar ik vanaf mijn jeugd ben begonnen en bijna alles heb geleerd.

Sporten heeft voor mij altijd al een grote betekenis gehad. Sinds kleins af aan ben ik een fanatieke sporter. Ook ik heb net als een aantal collega’s de opleiding ‘sport en bewegen’ afgerond. Tijdens mijn 2e jaar liep ik al stage bij Open-Up. Het sporten met kinderen en ze daadwerkelijk ook echt iets leren vind ik geweldig om te doen.


Manon– BSO Rugby – Sportdocent Ont’moeten (Sport, Spel en Activiteiten)

Hoi allemaal! Mijn naam is Manon en sinds mei 2021 ben ik werkzaam bij de Rugby locatie in Breda. 

Tijdens mijn opleiding aan het CIOS in Goes heb ik mij met name gericht op de recreatieve kant van de sport. Ik heb op campings en hotels gewerkt om de kinderen (en volwassenen) een onvergetelijke tijd te bezorgen! Dit probeer ik ook zo veel mogelijk mee te nemen in mijn werk bij de BSO.

Daarnaast heb ik een lange tijd gevoetbald in Roosendaal bij RKVV. En tegenwoordig doe ik vooral aan fitness.Het team van Open-Up!|Groen-Wit

Cheyenne Krijgsman Boogaard  – Locatiemanager Princenhage Groen-Wit

Sportdocent – TSO Dokter de Visser

Hi allemaal,

Mijn naam is Cheyenne. Sinds 2015 ben ik werkzaam bij Open-up! |Fun-Kidz. Ik heb mijn CIOS diploma behaald en Pedagogisch Coach diploma.

Vaak ben ik te zien op de locatie Princenhage Groen-wit waar ik als locatiemanager aan het werk ben. Ook zal ik te zien zijn op onze andere locaties als Pedagogisch Coach.

Ik vind het erg leuk om samen met de kinderen verschillende sport- en spelactiviteiten uit te voeren en hun een fijn en veilig gevoel te geven bij ons op de BSO.

Ik hoop jullie snel te zien op de BSO!


Jason Tjien-Fooh – Top Sport BSO – Sportdocent – TSO Dokter de Visser – TSO Sport Coördinator

Voetbalschool v.v. Baronie

De in Nederland geboren Surinamer met lichtelijk Chinese roots is een van de mannelijke sportbegeleiders van Open-Up! | Fun-Kidz.

Jason komt oorspronkelijk uit Rotterdam. Na vele omwegen is hij nu gestrand in Breda. Wegens zijn studie aan de pabo woonde hij in Rotterdam. Daarna woonde hij twee jaar in Zeeland waar hij een studie aan het CIOS volgde. Nu heeft hij een mooie middenweg gevonden in Breda.

Jason is verder actief als voetballer en als voetbaltrainer bij vv Baronie. Tevens is hij mede-eigenaar van de voetbal school PURE soccer gevestigd in Breda en Rotterdam.

Jason zijn leven staat in het teken van sporten met kinderen. Kinderen helpen bij hun ontwikkeling, lichamelijk maar zeker ook mentaal maakt hem gelukkig!Rick van Berkel

Pedagogisch Medewerker- Sportdocent – TSO Dr. De Visser – Rugbyschool 

Zorg, welzijn en maatschappelijk

Hallo allemaal, mijn naam is Rick en ik woon in Roosendaal. Sporten vind ik heel erg leuk en belangrijk. Toen ik mijn middelbare school heb afgerond ben ik naar het CIOS in Goes gegaan.
Hier heb ik geleerd sportles te geven aan allerlei verschillende doelgroepen, waaronder ook aan kinderen, dit vind ik erg leuk om te doen!
Dit was dus voor mij ook een reden om bij Open-Up Fun-Kidz te gaan werken.
Hier heb ik het sinds december 2021 uitstekend naar mijn zin!

Zelf ben ik een fanatiek sporter, ik doe aan rugby op het hoogste niveau in Nederland. Dit doe ik met heel veel plezier en is goed te combineren met mijn werk.
Ook heb ik vroeger aan voetbal, boksen en tennis gedaan. Ook dit vind ik nog steeds erg leuk om te doen, maar eigenlijk vind ik alle sporten wel leuk! Momenteel werk ik op de rugby locatie en op Groen Wit in Princenhage.

Tot snel bij Open-Up!|Fun-Kidz.


Het team van Open-Up! | Etten-Leur

Niek – Locatiemanager Etten-Leur – Pedagogisch Medewerker, Sportdocent –  TSO De Spoorzoeker

Mijn naam is Niek. Ik ben geboren en opgegroeid in Goes en woon nu sinds de zomer van 2018 in Breda.

Ik werk bij Open-Up! | Fun-Kidz bij De Spoorzoeker en de rugbylocatie.

In Goes heb ik na de middelbare school mijn CIOS diploma behaald. Tijdens deze studie volgde ik het profiel Sport Recreatie en Toerisme. Ik heb veel stage gelopen op verschillende recreatieparken en campings als animatiemedewerker en teamleider.

Ook ben ik in Zeeland op twee middelbare scholen actief geweest als docent Lichamelijke oefening.

Ik ben gek op bal en spelsporten en heb altijd sport in teams bedreven! Eerst was dit voetbal en tennis, maar inmiddels ben ik basketballer. Zowel bij de voetbal, als bij de basketbalvereniging ben ik actief jeugdtrainer geweest voor de jeugd tot 12 jaar. Super leuk om enthousiaste jonge kinderen, die nog zo veel kunnen leren, les te geven!


Angela – Pedagogisch Medewerker, Sportdocent – BSO Sport Etten-Leur 

Hoi Allemaal, ik ben Angela.

Ik heb de opleiding sport en bewegen gedaan en hierbij elke sport en activiteit voorbij zien komen en beleefd. Ook heb ik hier met verschillende doelgroepen gewerkt. Zowel kinderen als ouderen maar ook verstandelijk beperkten, ik heb hier echt ontzettend veel van geleerd en vind het geweldig om mijn kennis toe te kunnen passen in real-life.

Je kan mij vinden op de spoorzoeker tijdens de tso. En voor de bso ben ik zowel op de spoorzoeker als op de rugby te vinden. Je ziet mij op maandag dinsdag en donderdag op de overige dagen geef ik zwemles. Wat ook een passie van mij is geworden. Ik vind het gewoon geweldig om met kinderen te werken en ze te helpen. Kinderen zijn tenslotte onze toekomst.

Naast mijn werk heb ik nog andere hobby’s. Zo speel ik al 14 jaar volleybal en hou ik van schrijven en reizen, hier besteed ik dan ook veel tijd aan buiten werktijd. Ik heb dan ook sinds kort een eigen online reisgids.

Ik hoop dat jullie zo een idee hebben over wie ik ben.


Thijn Donckers

Pedagogisch Medewerker – Sportdocent Top Sport BSO – Voetbaltrainer


Quincy – Activiteiten Begeleidster – SportBSO Etten-Leur 

Pedagogisch Medewerker – BSO Ont’moeten, de eerste stappen op de Sport & Spel BSO

Hi, mijn naam is Quincy. Ik kom oorspronkelijk uit Papendrecht, maar woon sinds 2023 in Breda.

Ik heb de opleiding Leisure, Travel & Hospitality gevolgd op de Rooi Pannen in Breda. Ik heb meerdere stage gelopen op campings en bungalowparken in Nederland. Maar ook in een hotel op Ibiza als animatie-medewerker en teamleider. Hier heb ik met groot plezier een-ouder gezinsvakanties georganiseerd.
Na mijn opleiding ben ik hier nog een aantal jaar mee doorgegaan.

Sinds mei 2022 ben ik aan de slag gegaan bij Open-Up!|Fun-Kidz.
Tijdens de TSO (tussenschoolse Opvang) ben ik te vinden op de basisschool De Spoorzoeker en tijdens de BSO ben ik op de rugby-locatie in Etten-Leur & rugby-locatie in Breda te vinden.
Ik richt mij hier vooral op de aller jongste, en laat ze rustig kennis maken met verschillende sport & spel activiteiten.

Naast mijn werk hou ik er van om lekker bezig te zijn met dansen. Ik doe namelijk al een aantal jaar stijldansen samen met mijn man in Etten-Leur.


Samenwerkingspartner van Open-Up!

JAIRSINGHO – Samenwerkingspartner DANS

Ik kan mezelf omschrijven in drie woorden; gek, vrolijk en spontaan! Dat ik graag met kinderen werk is zeker. Spelenderwijs de kinderen een sport of cultuur activiteit bijbrengen is iets waar ik goed in ben. Zo blijft het altijd feest!

Groeten,
Jairsingho


RANDY – Samenwerkingspartner BREAKDANCE